Kennel Bobwhite

Om oss

Vi bor på Os like utenfor Bergen.

Vår første springer fikk vi i 1990, en flott hannhund med navnet Lajban's Ordeal By Innocence - Aron. Aron var en fantastisk hund å begynne sin hundekarriere med. Vi prøvde det meste, utstilling, lydighet, jaktprøver, jaktanleggsprøve og viltspor/blodspor. resultatene varierte men både Aron og jeg lærte mye.

 

Høsten 1991 dukket Lajban's Sunday Drive - Guro opp. En nydelig springer tispe som hadde fått sitt nye hjem i Bergen hos Gro og Rune. Vi ble godt kjent med Guro og hennes eiere. Da Guro var 9 mnd tok jeg henne med på utstilling med gode resultater. Etter et par år fikk Guro sin velfortjnte tittel Norsk utstillings champion. Guro og jeg prøvde oss også på jaktanleggsprøve og ble godkjent.

Lysten til å starte med oppdrett begynte da vi våren 1995 fikk en tispevalp Lajban's Effie Marconi - Effie og julen 1996 kom Lajban's One Vision - Sessan.

Disse 2 tispene gjorde oppdretterdrømmen mulig. 

Vi driver et lite oppdrett. Vårt mål med oppdrettet er å avle frem sunne, trivelige familiehunder med rasetypiskeksteriør og gode brukshunder.

Vi driver i dag aktiv med utstilling og blodspor. der har vi flotte resultaterog se tilbake på og håper på flere.

Men den flotteste tiden, opplevelsene og minnenen har vi sammen fra naturen. Det å kunne oppleve hundene i skog, mark og fjell der de kan føle seg fri og løpe nysgjerrig rundt er en vederkvegelse for sjelen.